Om oss

Vi har et mannskap med lang erfaring og solid kompetanse fra skogsarbeid innen linjerydding, veirydding, trefelling, HSV-tjenester, klatring, flishugging og stubbefresing. Har du/dere noen trær som skulle vært fjernet eller andre oppdrag innen vår bransje er det bare å ta kontakt!

Startet i 2009

Lierne Tre AS ble stiftet i 2009 av blant annet nåværende daglig leder Peter Sundvik. Peter drev enkeltmannsforetaket Lierne Vedproduksjon fra 2002-2009, men bestemte seg da for å videreutvikle firmaet sitt. En del av mannskapet som er med i Lierne Tre AS i dag startet som arbeidere i Lierne Vedproduksjon, og har dermed snart 20 års erfaring i bedriften.

Vi er en bedrift med lang erfaring og god kunnskap innen skogrydding. Lierne Tre AS utfører i dag oppdrag over store deler av landet, med BaneNOR som vår største oppdragsgiver. Vårt mannskap har spesialisert seg på fjerning av trær og vegetasjon langs jernbanesporet og strømførende linjer, men har også mye erfaring innen mindre jobber som fjerning av tre i hager og parker. Bedriften har god kompetanse innen hogst, vedlikeholderydding av vegetasjon, treklarting, fjellklatring, HSV-tjenester, plantevern, flishugging og stubbefresing.

Vi har godkjent og tilpasset utstyr for ulike arbeidsoperasjoner, og spesialutstyr med tanke på å kunne utføre en effektiv, sikker og god jobb. Bedriften har en maskinpark bestående av stubbfreser, to store Bandit flishuggere, en mindre Timberwolf flishugger, Liebherr 924 skinneveimaskin og traktor med tilhørende utstyr. Samt at vi har to snøscootere, en firhjuling og to sekshjulinger med både belter og hjul.

Vi er sertifisert innen ISO 9001 og ISO 14001, samt registrert i StartBANK og Sellihca Kvalifikasjonsordning.

Etter mange års erfaring er vi ledende innen trefelling og vegetasjonsrydding i utfordrende terreng. Vårt mannskap har bred erfaring og er kurset innen tre- og fjellklatring. Bedriften har godkjent og sertifisert utstyr for alle slags jobber der det krever mer en bare vanlig motor- og ryddesag. Vi har klatresager, flere typer langsager, batteridrevne sager, klatreutstyr for både tre- og fjellklatring og ekstra store motorsager for de største trærne.

Klatring i stort tre

Mange års erfaring

Lierne Tre AS har mange års erfaring med god gammeldags tømmerhogst ved bruk av traktor og vinsj for utkjøring av virke. På vinterstid har vi også mulighet for å bruke scooter. Vårt mannskap er kurset innen fagområdet og har stort fokus på HMS under sin utførelse i skogen. Det er særdeles viktig for oss at det skal se ordentlig ut etter at jobben er utført og at resultatet skal ha en positiv effekt for oppdragsgiver og miljøet.

Hogst med scooter
Traktor og vinsj

Møt fagfolket

Peter Sundvik

Peter Sundvik

Ikon av person

Anne Berit Sundvik

Ikon av person

Ørjan Sundvik

Ikon av person

Birger Gåsbakk