Referanser

Vi har et stabilt mannskap, med lang erfaring fra skogsarbeid innen linjerydding, veirydding, HSV-tjenester, trefelling, klatring og stubbefresing. Er det noen trær som skal felles er det bare å ta kontakt!

TENSIO TN, Steinkjer

Vi har hatt oppdrag for TENSIO (tidligere NTE Nett) helt siden oppstart av Lierne Tre AS i 2009. Gjennom årene har vi utført skogrydding på både regionalnett, høyspent- og lavspentlinjer. I tillegg har vi hatt beredskapsavtale med TENSIO og bistått på kort varsel ved vindfall og akutte situasjoner. Vi har et godt samarbeid med TENSIO og har siden 2009 utført en sikker jobb uten større ulykker.

Harald Farbu

BaneNOR

Lierne Tre AS har siden oppstart i 2009 drevet med rydding av vegetasjon langs jernbanesporet i hele landet. Vi har hatt oppdrag fra Narvik i Nord til Kristiansand i sør. Våre prosjekter for BaneNor innebærer rydding av ettervekst, hogst, sprøyting av uønskede arter, flishugging, klatring og sikkerhetstjenester. Lierne Tre har per i dag fem godkjente hovedsikkerhetsvakter på jernbanen.  Bedriften utfører en sikker jobb av god kvalitet. Våre arbeidere har fokus på kvalitet, effektivitet og HMS under sin utførelse langs sporet.

Odd Martin Olsen